Bijeli se vratili na vrh tablice: Hajduk na Poljudu pobijedio Istru, dvije ozljede zabrinule navijače

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Nogometaši Hajduka s 1:0 su na svom Poljudu pobijedili Istru i tako bar na kratko zasjeli na vrh tablice. Jedini gol na susretu postigao je Filip Krovinović u 48. minuti.

U utakmici u kojoj nismo mogli uživati ljepotom u prvom poluvremenu nismo vidjeli ništa. Ono što je najviše zabrinulo navijače Hajduka je ozljeda Filipa Uremovića. Stoper domaće momčadi izašao je u 20. minuti, a zamijenio ga je mladi Prpić.

Nije tu bio kraj. Brekalo je bio upitan zbog ozljede, a onda je zamijenjen početkom nastavaka. Umjesto njega u igru je ušao Dajaku koji se vrlo brzo zahvalio na povjerenju.

image
ANTE CIZMIC Cropix

Bez prilika

U 48. minuti Dajaku je ubacio pred gol s lijeve strane, a na petercu je prvi na nju stigao Krovinović i vrhom kopačke je preusmjerio u mrežu što se pokazalo kao konačan rezultat.



Do kraja susreta jedino zanimljivo bila je bakljada Torcide, a kaos je nastao u 85. minuti. Tada je Blagojević dobio žuti zbog faula, ali to mu se nije svidjelo pa je požutio nakon što je napucao loptu.

Hajduk je sada prvi s bodom više od Rijeke koja sutra igra s Varaždinom. Momčad sa sjevera Hrvatske dolazi znatno oslabljena bez kapetana Postonjskog i prvog vratara Zelenike. Istra je deveta, prenosi Dnevno.hr.

Derbi u Koprivnici: Duje Čop s dva gola srušio Slaven Belupo i odveo Lokomotivu do pobjede

Komentari