Bišćan najavio susret s AEK-om: ‘Situacija je složena, nažalost ne možemo ništa napraviti

Foto: Marko Todorov/CROPIX

Trener Dinama Igor Biščan na konferenciji za medije najavio je susret trećeg pretkola Lige prvaka s AEK-om.

“Htio bih izraziti sućut obitelji i najbližima osobe koja je nažalost smrtno stradala, isto tako, izraziti suosjećanje svima koji su u ovoj tragediji doživjeli negativne posljedice po sebe ili svoje bližnje. Što se tiče utakmice, AEK je jako ozbiljna i iskusna momčad, puna internacionalaca, igrača koji igraju u ozbiljnim reprezentacijama, stabilna čvrsta, nije čudo da je osvojila prvenstvo i kup u konkurenciji ozbiljnih ekipa u Grčkoj i naravno da nas čeka težak posao”, rekao je uvodno Bišćan.

Novinare je zanimalo je li ovo najteža utakmica za njega ikad što se tiče pripreme?

“Sigurno da je, nema uopće govora o tome, ovo se događa jednom u tko zna koliko vremena, pitanje je hoće li se opet dogoditi, ne daj Bože, ne samo u karijeri mene kao trenera, već u funkcioniranju kluba, ovo se rijetko kad dogodi. Situacija je složena i drugačija, ali nažalost po tom pitanju ne možemo ništa napraviti nego se spremiti najbolje što možemo i postići najbolji rezultat”.



Govorio je i o mentalnom aspektu.

“To je bitno, normalno da smo dečke pokušali što je više moguće izolirali iz cijele te teme. Nadam se da se dečki nisu previše opterećivali tim, nismo previše ulazili u te stvari, nema potrebe za tim. Vidjet ćemo… Pokušavamo razvijati našu igru, u svim utakmicama ostali smo vjerni tome. Neki put zabiješ, poneki put se dogodi da ne zabiješ. Osim prvog poluvremena s Goricom, ne mogu reći da nisam zadovoljan energijom i kvalitetom izvedbe na terenu”, dodao je Dinamov trener.

Komentari