‘BIT ĆE IĆA I PIĆA ZA SVE’ Gvardiolu se sprema najposebniji doček, evo i gdje

Facebook

Nakon veličanstvenog dočeka u Zagrebu, gdje je na desetke tisuća ljudi došlo pozdraviti brončane Vatrene, reprezentativcima se organiziraju i posebne proslave u mjestima koja su za njih posebno značajna. U srijedu navečer na red dolazi i Joško Gvardiol, koji je bio jedan od najboljih hrvatskih pojedinaca na Svjetskom prvenstvu.

Iako je Joško rođen u Zagrebu, njegov otac Tihomir dolazi iz Novigrada, ribarskog mjesta blizu Zadra, za koji je hrvatski nogometaš jako vezan, stoga su mu tamošnji mještani odlučili organizirati poseban doček.

Proslava u Joškovu čast bit će u srijedu, a za mlađahnog nogometaša pripremili su i poseban poklon. Mještani će, naime, ispeći velikog vola od 400 kilograma, a kako su poručili, “bit’ će ića i pića za sve ljude dobre volje koji dođu”.

Proslavu će, inače, organizirati NK NOŠK, koji 2023. slavi vrijedan jubilej, 100. godišnjicu kluba.



“U srijedu predvečer kod Nokšića priređujemo veličanstveni doček za našeg Joška Gvardiola i ostale hrvatske reprezentativce koji budu mogli doći. Zavrtit ćemo velikog vola preko 400 kilograma, bit će ića i pića za sve”, poručili su.

 

Komentari