Bivši srpski nogometaš za nerede u Ateni krivi Dinamo: ‘Oni su najviše odgovorni, izbacite ih iz Europe na pet godina!‘

Screenshot/Twitter/HooligansTV

Krvavi pohod huligana u Ateni u kojem je život izgubio 29-godišnjak je šokirao cijeli svijet. Policija traga za još 50-ak hrvatskih državljana, dok su ostali u pritvoru i čekaju da završi istraga i počne suđenje. Ubojici prijeti doživotna kazna zatvora, dok bi ostali mogli dobiti najmanje po pet godina zatvorske kazne i zabranu ulaska u Grčku nakon toga.

Iz minute u minutu pristižu razne nove informacije o neredima u Ateni, a brojni komentatori iznose svoja mišljenja o nemilim događajima. To je napravio i bivši srpski nogometaš, a danas trener Petar Puača, koji je za Kurir rekao kako je najveći krivac Dinamo.

– Po meni je najveća odgovornost samog kluba. Kada je bilo koja europska utakmica u pitanju očekuje se organizacija putovanja i da navijači budu pod kontrolom. Također je MUP Grčke, ali i Hrvatske zatajio. Mislim da su navijači Dinama iz Zagreba poznati kao ekstremni. Ovako nešto im se ponavlja 10., 15. put. Mislim da je najbolje da se Dinamo izbaci na 5 godina iz Europe, to je najmanje što bi se trebalo dogoditi – rekao je Puača pa dodao:

– Isto tako, mislim da bi trebali napraviti ono što je napravljeno u Engleskoj s navijačima. Ako kročiš na teren ili napraviš bilo kakvu glupost, ideš u zatvor na pet godina – zaključio je srpski trener.



Komentari