Bivši trener Chelsea suočen s novim optužbama za seksualno zlostavljanje

Ilustracija

Bivši menadžer Chelsea Izraelac Avram Grant (66) suočava se s novim optužbama za seksualno zlostavljanje, tjednima nakon što ga je nekoliko žena  optužilo da ih je prisiljavalo na seksualne odnose.

Početkom siječnja barem šest žena je optužilo 66-godišnjeg Granta da ih je pokušao dodirnuti i poljubiti protiv njihove volje te da ih je pokušao natjerati na spolni odnos. Među žrtvama su i bivša vojnikinja, manekenka i sportska komentatorica, kojoj je slao brojne uznemirujuće SMS poruke.

Nove optužbe stižu od dviju različitih žena, a emitirane su na izraelskoj televiziji. Grant je navodno jednoj 18-godišnjoj djevojci slao nedolične fotografije i poruke, dok je drugoj ženi nudio novac za seks.

Nekoliko žena je navelo i da im je Grant ponudio pomoć na početku njihovih karijera, a potom im je godinama davao neprikladne komentare i slao uznemirujuće poruke.



Grant je demantirao sve optužbe naglasivši kako su njegovi odnosi sa ženama ‘uvijek bili s poštovanjem i pristankom’.

Izraelac je tijekom karijere trenirao brojne izraelske klubove, Chelsea, Portsmouth, West Ham, reprezentacije Izraela i Gane…

Londonske “Bluese” je predvodio do finala Lige prvaka 2008. godine, no Chelsea je u finalu izgubio od Manchester Uniteda.

Komentari