BJELICA NAKON ISPADANJA IZ EUROPE: Imali smo veliku podršku navijača, na žalost razočarali smo ih našom igrom i rezultatom

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Nogometaši Osijeka u nedjelju od 18.55 sati na stadionu Gradski vrt igraju utakmicu 3. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige protiv Slaven Belupa.

Osječanima ogled protiv ‘Farmaceuta’ dolazi nakon najvećeg debakla u europskim natjecanjima i ispadanja od kazahstanskog Kizilžara:

– Nije se ništa promijenilo u mom razmišljanju, teško je analizirati prošlu utakmicu. Mislim da smo u prvom poluvremenu imali sve pod kontrolom, nedostajalo nam je možda malo više prilika za pogodak, ali suparnika koji se nisko branio s 11 igrača bilo je teško probiti, kaže Nenad Bjelica.

Ponovio je još jednom trener Osječana da ih je sve šokirao prvi gol, poslije toga nije bilo igre u redovima Bijelo-plavih:



Opet smo došli do nekih udaraca i opasnih situacija, u obrani bili neprikosnoveni, a onda se nakon tog pogotka u nas uvukao neki strah, nervoza što je dovelo do drugog gola. Dogodila se totalna blokada, teško je to objasniti, ali dogodilo se i nadam se da se više neće ponavljati.

Težak je ovo udarac za Osijek, odmah na početku nove sezone navijači su tražili smjenu trenera, ali Bjelica ne odustaje i poziva sve na zajedništvo:

– Imali smo veliku podršku navijača, hvala im na tome. Sinergija je u ove dvije domaće utakmice bila vrhunska, na žalost razočarali smo ih našom igrom i rezultatom. Nemamo što drugo nego okrenuti se idućoj utakmici a to je Slaven Belupo u nedjelju, skupiti se između sebe, biti zajedno više nego ikad i pokušati dobiti utakmicu.

U ogled protiv Slaven Belupa Bjelica ulazi bez Marina Leovca, ali se nakon suspenzije vraća Kristijan Lovrić.

Komentari