Bomba iz Splita: Laszlo Kleinheisler stigao u Hajduk!

Foto: Vlado Kos/Cropix

Laszlo Kleinheisler stigao je u Hajduk iz Panathinaikosa, objavio je splitski klub. Mađarski veznjak došao je na posudbu do kraja sezone iz grčkog kluba, u kojem se ove sezone nije naigrao. Podsjetimo, Osijek ga je prodao prije godinu dana u Panathinaikos za pola milijuna eura.

Mađar (29) je svojevremeno bio najbolji igrač Osijeka i jedan od najboljih igrača u SuperSport HNL-u. Poznat je po razornom udarcu i trkačkoj moći. Za Osijek je skupio 131 nastup te zabio 21 pogodak uz 15 asistencija. U posljednjoj polusezoni koju je odigrao za Osijek bio je među najboljim igračima lige, ali u Grčkoj je priča bila potpuno drugačija.

 

Pitanje je u kakvoj je formi
U Panathinaikosu se nije nametnuo te nije bio u prvom planu. Ubilježio je 21 nastup te zabio dva pogotka. Pitanje je, stoga, kakvog je Hajduk igrača dobio i u kakvoj je formi. Vjerojano će igrati na lijevom krilu, poziciji na kojoj Hajduk nema konstantno rješenje.



Ono što je sigurno je da je Hajduk dobio iznimno motiviranog igrača koji želi izboriti svoje mjesto na popisu reprezentacije Mađarske za Euro 2024. u Njemačkoj. Bijelima je od iznimne važnosti bilo da dovede igrača koji poznaje ligu i takve će biti sve primarne mete Hajduka u ovom prijelaznom roku.

Komentari