Bomba s Maksimira! Igračka legenda kandidira se za predsjednika Dinama, stigla je potvrda

Foto: Nenad Dugi/Cropix

Velimir Zajec (67) bit će kandidat za predsjednika Dinama na predstojećim izborima. Vijest koja se pojavila u srijedu kao glasina u četvrtak ujutro je dobila i svoju službenu potvrdu.

Čim su Bad Blue Boysi u subotu objavili da na izbore za klupsku Skupštinu izlaze s listom radnog naziva ‘Dinamovo proljeće‘, zakotrljala se priča da bi baš Zajec mogao biti predsjednički kandidat.

Zajec je igračka legenda, kapetan šampionske generacije iz 1982. godine, uvijek je imao odličan odnos s navijačima. Njegov bi povratak u Dinamo kod navijača dodatno probudio nadu da se nešto u klubu mijenja.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba i tekst
Facebook

Izravna poruka

Ujedno je Zajec bio i trener i sportski direktor svoga kluba, a proteklih je mjeseci iz Atene slao otvorene ponude Dinamovim čelnicima da se uključi u rad kluba.



“Dinamo misli da je dobro posložen, a ja smatram da tamo ima dosta rupa i trebaju im ljudi koji imaju iskustvo u nogometu. A ja sam u nogometu prošao sve, bio sam igrač, trener, sportski direktor i sakupio sam veliko iskustvo. Koje želim prenositi dalje”, izjavio je nedavno Zajec.

Upravo je Velimir Zajec bio čovjek koji je 14.2.2000. nakon dugih pregovora na Maksimiru izašao pred tisuće navijača i uzviknuo: “Imamo Dinamo” i time obznanio povratak svetog imena nakon gotovo 10 godina čekanja.

Dinamo potvrdio dolazak francuskog braniča, prošao liječnički i potpisao

Komentari