Borna Ćorić nije se uspio plasirati u treće kolo Indian Wellsa

Foto: Instagram

Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se uspio plasirati u treće kolo na ATP turniru iz serije Masters 1000 u Indian Wellsu. Bolji od njega u drugom kolu bio je Slovak Alex Molčan sa 6:3, 6:3 nakon sat i 49 minuta igre. Ćorić je vrlo loše krenuo u dvoboj. Izgubio je prva četiri gema i nije mogao osvojiti nijedan poen nakon svog drugog servisa.

Ipak, mogao se vratiti u prvi set. Vratio je jedan od dva breaka te imao priliku za potpuni povratak, no nije bilo dovoljno preciznosti u njegovoj igri. Možda i ključni gem čitavog meča dogodio se kod Ćorićeva vodstva od 1:0 u drugom setu.

Ćorić iskoristio jednu od devet break-lopti
Tada nije iskoristio četiri break-lopte, a to je kao posljedicu imalo i gubitak servisa u sljedećoj igri. Molčan je uspio obraniti stečenu u svoja sljedeća dva servis-gema, da bi Ćorić dvoboj zaključio vrlo lošim gemom na svom servisu.

Ćorić je tijekom čitavog dvoboja iskoristio tek jednu od devet izborenih prilika za oduzimanje servisa suparniku, dok je Molčan u tom dijelu igre bio efikasniji. Iskoristio je četiri od devet break-lopti, pa se prvi put u karijeri plasirao u treće kolo Masters 1000 turnira.



 

Komentari