Boysi poslali poruku navijačima Dinama uoči Rijeke: ‘Igrači moraju osjetiti da ih tribine prate’

Foto: Hina

Bad Blue Boysi oglasili su se nakon pobjede nad praškom Spartom u playoffu Europske lige i uoči utakmice HNL-a s Rijekom.

Njihovu poruku prenosimo u cijelosti.

“Uvjerljiva pobjeda na terenu i odlična atmosfera na stadionu sinoć trebala je svima nakon svih nedavnih događanja. I igračima i tribinama ovo je bio dobrodošao val pozitivne energije nakon čega se puno lakše diše i dočekuju sljedeće utakmice.

Dinamovci, idemo u nedjelju nastaviti s ovim! Idemo napraviti to da, za početak, donje tribine sjevera i zapada budu ispunjene i da kao sinoć napravimo atmosferu koja će pomoći igračima da nas opet razvesele novom pobjedom.



Pozivaju na sličnu atmosferu kao u četvrtak

Svatko od nas svojim makar i minimalnim angažmanom može doprinijeti tome da se ovo od sinoć prelije i na ostatak sezone i na cijeli Dinamov navijački puk.

Naravno da nitko nije i ne može biti zadovoljan dosadašnjom posjetom na stadionu, stanjem u kojem se stadion nalazi i mnogočemu u i oko kluba… ali večeri kao što je bila ona sinoć ‘hrane’ svakog navijača.

Igrači moraju osjetiti da ih tribine prate i kada ne ide sve kako bi trebalo i zato tražimo od svih da se odazovu ovom pozivu i u nedjelju dođu na Maksimir”, objavili su Boysi.

 

Komentari