DALIĆ PRELOMIO: Poznat sastav za Tursku, izbornik radi dvije promjene u odnosu na Wales

Foto: Jakov Prkic/CROPIX

Nakon što su subotu Velšani šokirali Hrvatsku golom u sudačkoj nadoknadi i uzeli bod na Poljudu, izabranici Zlatka Dalića u utorak od 20.45 probat će u Turskoj stići do svoje prve pobjede u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo koje će se održati 2024. godine u Njemačkoj.

Turci u susret s Hrvatskom ulaze s tri boda, nakon što su u prvom susretu svladali Armeniju, a utakmica u utorak bit će iznimno značajna za obje momčadi s obzirom na to da samo prve dvije reprezentacije u grupi izravno putuju na Euro, dok trećeplasirani ima još šansu doći do EP-a preko miniturnira na kraju Lige nacija.

Izbornik Dalić za utakmicu protiv Turske pripremio je dvije promjene u sastavu u odnosu na onaj protiv Walesa. Josipa Juranovića ovog bi puta trebao zamijeniti Josip Stanišić, dok će u napadu priliku dobiti Mario Pašalić, a Andrej Kramarić će, zbog izostanaka Marka Livaje i Brune Petkovića, zaigrati u samom vrhu napadu.

Shodno tome, sastav Hrvatske za Wales trebao bi izgledati ovako (4-3-3): Livaković – Stanišić, Šutalo, Gvardiol, Sosa – Brozović, Kovačić, Modrić – Pašalić, Kramarić, Perišić



Utakmica se igra na Timsah Areni u turskoj Bursi, a izravan prijenos moći ćete pratiti na Novoj TV od 20.45, prenosi Direktno.hr

Komentari