Danas je veliki dan za hrvatski sport: Evo gdje možete gledati Dinamo, rukometaše i vaterpoliste

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Četvrtak je veliki dan za hrvatski sport, nogometaši Dinama, naši rukometaši te vaterpolisti Juga i Jadrana imaju zakazane utakmice od velikih važnosti.

Veliki sportski dan za Hrvate otvorit će nogometaši Dinama koji kod PAOK-a u Solunu u uzvratnoj utakmici osmine finala Konferencijske lige, početkom os 18 sati i 45 minuta. Modri u goste Grcima dolaze s dva gola prednosti koju su osvoji stekli u Zagrebu, a utakmicu će prenositi Arena Sporta 1.

Foto: Damir Krajač / Cropix

Dinamo je u prvoj utakmici pobijedio golovima Brune Petkovića koji je oduševio zagrebačku publiku i sve navijače Modrih. Dinamo je 1/16 finala izbacio favorizirani španjolski Real Betis, a sada imaju sjajan rezultat i priliku izbaciti još jednog uglednog suparnika. Pobjeda Modrima donosi plasman u četvrtfinale Konferencijske lige.

Osim nogometaša zagrebačkog Dinama, hrvatska rukometna reprezentacija u četvrtak započinje lov na Olimpijske igre u Parizu pod vodstvom novog izbornika Dagura Sigurdssona. Prvi suparnik Hrvatskoj je Austrija u Hannoveru, a tu će utakmicu navijači moći pratiti na programu Dome TV s početkom od 20 sati i 15 minuta, a osim Hrvatske i Austrije u skupini se nalaze još i Alžir i Njemačka.



Foto: Goran Mehkek/ Cropix

Sigurdsson ne smije pogriješiti

Nakon zadnje šoka i kiksa na Euru, kada je Hrvatska zauzela poražavajuće 11. mjesto, HRS odlučio je napraviti povijesni potez i prvi put angažirati stranca za izbornika i to najskupljeg na svijetu.

Stoga prava na novu pogrešku nema jer se već nalazi pod povećalom javnosti, a valja podsjetiti i na to da su neki domaći rukometni stručnjaci prilično nezadovoljni zbog ovog poteza HRS-a.

Otkazan turnir u Abu Dhabiju, poznato je gdje će biti odigran

Uz Modre i naše rukometaše, četvrtak je također veliki dan za hrvatske vaterpoliste i to u borbi za vaterpolski Superkup. Na bazenu na Mladosti na rasporedu je utakmica Juga i Jadrana, a taj je dvoboj na rasporedu u 21 sat uz prijenos na HTV 2.

Komentari