Davor Šuker nije se pojavio na Ćirinoj sahrani! Brončani ‘vatreni‘ čudili su se, nitko ne zna zašto

Foto: Damir Krajac/ Cropix

Legendarni nogometni trener i hrvatski izbornik Miroslav Ćiro Blažević u srijedu je pokopan u Aleji velikana na zagrebačkom groblju Mirogoj, gdje su njegovom posljednjem ispraćaju nazočile mnoge poznate osobe iz hrvatskog javnog života, kao i brojni hrvatski građani.

Uz izloženi Blaževićev lijes izmjenjivale su se počasne straže u kojima su bili njegovi bivši igrači, predstavnici Dinamove šampionske generacije iz 1982. te Vatreni s kojima je osvojio brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu 1998. u Francuskoj. Bili su tu i njegovi kolege treneri, petorica izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, Slaven Bilić, Igor Štimac, Niko Kovač, Ante Čačić i Zlatko Dalić, dužnosnici Hrvatskog nogometnog saveza, kao i poznate osobe iz drugih sfera javnog života s kojima se Ćiro često družio.

Međutim, mnogi su primijetiti da na sahranu nije stigao Davor Šuker, bivši predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza i jedan od najboljih hrvatskih nogometaša svih vremena, koji je s Ćirom osvojio broncu na SP-u 1998. Šukera se, inače, rijetko može vidjeti u Hrvatskoj i uglavnom putuje od Madrida preko Londona i Münchena do Las Vegasa, no za sada nije poznato je li novo putovanje razlog zbog kojega se Šuker nije došao oprostiti od legendarnog izbornika.

Inače, Šuker i Ćiro posljednji put su se u javnosti vidjeli 16. prosinca 2021., kada je u Zagrebu premijerno prikazan film “Miroslav Ćiro Blažević – Nikad ispričana priča” , prenosi Direktno.hr.



 

Komentari