Didier Deschamps o Pogbi: Tužno je ovo što se događa, žao mi je

Foto: Facebook

Izbornik francuske reprezentacije Didier Deschamps na konferenciji za medije govorio je Paulu Pogbi (30). Podsjetimo, zvijezdi Juventusa prijete dvije do četiri godine suspenzije ako istraga pokaže da je kriv nakon što mu je na dopinškom testu bio pozitivan i B uzorak, koji je pokazao pretjeranu razinu testosterona.

“Žao mi je Pogbe, dogodilo mu se puno toga. Nalazi se u kompliciranoj situaciji. Morat će se braniti, to je dio duge procedure. Sve je započelo doping-testom. Ne znam što će biti s njim, no tužno je ovo što se događa”, rekao je Deschamps. Pogba ima 91 nastup i 11 pogodaka za Francusku, s kojom je 2018. osvojio Svjetsko prvenstvo, a 2021. Ligu nacija.

Deschampsa su pitali ima li Pogba budućnost u reprezentaciji. “Ne znam što će s njime biti u budućnosti. Nadam se da će ponovno biti sretan i ponovno stati na teren, no bit će potrebno određeno vrijeme”, odgovorio je izbornik, čije igrače očekuju utakmice s Nizozemskom (13. listopada) i Škotskom (17. listopada) u kvalifikacijskoj skupini B za Europsko prvenstvo.

Menadžerica: Pogba nije htio prekršiti nijedno pravilo
Pogba je ove sezone odigrao svega 51 minutu kao zamjena u utakmicama protiv Empolija i Bologne. Cijele prošle sezone odigrao je 108 minuta u šest ligaških nastupa, uz još nekoliko nastupa u Kupu i Europa ligi.



Otkako se kao slobodan igrač vratio u Juventus prije godinu dana, ozljede su ga spriječile da pomogne klubu i zaigra na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a sada je tu i problem s dopingom. Njegova menadžerica Rafaela Pimenta je rekla: “Ono što je sigurno jest da Paul Pogba nije htio prekršiti nijedno pravilo.”

Komentari