Dinamo natrpao mrežu slovenskom Triglavu, krenuli su jako

GORAN MEHKEK Cropix

Ako se po jutru dan poznaje, onda Sergej Jakirović radi dobar posao u Dinamu, jer je u drugoj pripremnoj utakmici u Rovinju, sastav iz Zagreba deklasirao slovenski Triglav s čak 7:0.

Istini za volju Triglav je u drugom razredu slovenskog nogometa, ali zabiti sedam komada nije lako niti četvrtoligašu, a raduje to da su strijelci bili čak petorica igrača Dinama.

Prvo poluvrijeme završilo je minimalnim vodstvom Dinama od 1:0, golom Petkovića u 29. minuti, ali u drugom poluvremenu sve se otvorilo za modre, koji su pomeli Triglav s terena, prenosi Dnevno.hr

Šest komada

Golijadu je započeo Kulenović u 53. minuti za 2.0, a isti igrač tri minute kasnije pogađa za 3:0, da bi Petar Sučić povisio na 4:0 u 64. minuti, samo minutu kasnije Halilović zabija za 5:0, potom hat-trick Kulenovića u 68. minuti s bijele točke, da bi Kaneko u 78. minuti dokrajčio nemoćne Slovence.

Dinamo je imao još dosta prilika za još uvjerljivi pobejdu, ali vidi se očito rad Sergeja Jakirovića, kojem su ovo prve pripreme s Dinamom, nakon što ga je preuzeo od Bišćana. Dinamo je u prvoj pripremnoj utakmici pobijedio Rogašku s 1:0.

Od naših klubova danas je još igrao i Osijek, koji je na svojem je terenu s 3:1 pobijedio Zrinski iz Jurjevca, vodeću momčad drugog ranga hrvatskog nogometa.

Komentari