Dinamo pao na Maksimiru: Modri kod kuće nisu izgledali dobro, Jakiroviću se trese fotelja

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Nogometaši češke Viktorije iz Plzena pobijedili su s 1-0 (0-0) Dinamo u Zagrebu u ogledu trećeg kola skupine C Konferencijske lige.

Utakmica je odlučena u 69. minuti, a jedini pogodak postignut je iz jedanaesterca. Strijelac za goste bio je Tomaš Chory.

Kroz cijelu utakmicu prave akcije i prilike su bile rijetkost, a u prvom poluvremenu Dinamo je dva puta opasno zaprijetio iz slobodnih udaraca. U oba slučaja izvođač je bio Marko Bulat, ali je 26. minuti pogodio vratnicu, a u 44. minuti gredu.

Prijetnje iz daljine
U sličnom ritmu je trajala utakmica u drugom poluvremenu. Dinamo je imao jednu vrlo dobru šansu Vidovića u 61. minuti, pogodak je spriječio gostujući vratar Baier, dok je osam minuta kasnije Viktoria povela. Bernauer, Francuz u dresu Dinama, skrivio je jedanaesterac, a Chory je bio precizan za 1-0 gostiju.



Do kraja je Dinamo jalovo napadao te je minimalnu prednost lako sačuvala Viktorija koja se izdvojila na vrhu ljestvice skupine C. Klub iz Plzena ima devet bodova, a preostale tri momčadi su trenutačno na tri boda.

Isti klubovi međusobno igraju i u četvrtom kolu ove skupine. Ogled u Plzenu igra se 9. studenoga s početkom u 18.45 sati.

U drugom susretu skupine C kazahstanska Astana je slavila u Prištini protiv Ballkanija 2-1. Strijelci su za Astanu bili Hovhanisjan u sedmoj i Beisebekov u 23. minuti, dok je jedini strijelac za domaćina bio Kuč u osmoj minuti, prenosi Dnevno.hr

Komentari