Dinamo pobijedio Bravo u nemogućim uvjetima! Na teškom terenu nastradao Bruno Petković

Foto: Ronald Gorsic/CROPIX

Četiri dana prije nego nastavi prvenstvo utakmicom protiv Gorice u 18. kolu SuperSport HNL-a, Dinamo je u prijateljskom ogledu na Maksimiru ugostio slovenski Bravo i slavio je s 1:0, a u dolasku do pobjede, rana faza susreta donijela je problem za Antu Čačića.

Igralo se po jakoj kiši i na teškom terenu, u uvjetima koji su donijeli ‘žrtve’ među igračima. U dresu zagrebačkih Plavih nastradao je Bruno Petković, pao je na teren nakon što je bio u prodoru pokraj jednog igrača slovenske momčadi, a potom je morao biti zamijenjen.

Sve se događalo sredinom prvog poluvremena susreta koji je dugo pratila neugodna kiša. Petković se primio za koljeno, potom je pokazao prema klupi da mora iz igre, a Dinamo će se nadati da ozljeda nije ozbiljnija.

Nakon odlaska Mislava Oršića u Southampton, zagrebački Plavi od svojeg glavnog napadača očekuju još veću ulogu u igri prema naprijed u nastavku sezone, dakako, ako će Petković moći igrati poslije problema koji ga je ‘udario’.



Bilo je neugodno i na protivničkoj strani s obzirom na to da je 10-ak minuta nakon Petkovića ozljedu pretrpio i jedan igrač Brava.

Teški uvjeti na terenu ostavili su posljedice, a nakon dugog razdoblja bez golova, zagrebačke Plave je u vodstvo u 72. minuti doveo 18-godišnji obrambeni igrač Jakov Gurlica. Rezultat se nakon toga nije mijenjao.

Dinamo svoju prvu utakmicu u nastavku sezone igra u subotu protiv gostiju iz Velike Gorice. Početak je u 17:30 sati, a tek će se vidjeti hoće li Čačić moći računati na Petkovića ili je problem ozbiljniji, piše Dnevno.

 

Komentari