Dinamo slavio protiv Slaven Belupa: Modri opravdali ulogu favorita i spremni odlaze u Salzburg

Foto: DAMIR KRAJAC Cropix

Očekivanu pobjedu u 11. kolu Supersport HNL ostvario je Dinamo protiv gostiju iz Koprivnice. Poveli su modri vrlo rano nakon nespretne reakcije Markovića koji zabija u svoj gol.

Onda smo gledali uspavanku od utakmice te treba izdvojiti tek veliku priliku Kocijana, ali Livaković je bio odličan. Drugi gol vidjeli smo u 58. minuti. Bosec je ubacio Hoxha skočio i pogodio.

Taj gol iznenadio je domaćine koji su se trgnuli. Ivanušec je uletio u 16 metara te je srušen. Pravu bombu s 11 metara poslao je Petković koji je ušao početkom drugog djela.

Odlični Bočkaj
Do kraja susreta Dinamo je dodao gas, stvarao je priliku za prilikom, a povećanje rezultata dogodilo se u 81. minuti kada je pogodak dao Bočkaj. Za sam kraj, u 93. minuti, Luka Ivanušec je postavio konačnih 4:1.



Bila je ovo već deseta pobjeda sezone u HNL-u za Modre te su sve sigurniji na prvoj poziciji. Slaven Belupo je ostao četvrti.

Dinamo sada ide ispisati povijest. Susret protiv Istre slijedeći tjedan je otkazan sav fokus je na Salzburgu. Nadajmo se kako će Dinamo ponovno ispisati povijest.

 

Komentari