Dinamo u četvrtak na Maksimiru ima veliku priliku: Grci dolaze u Zagreb oslabljeni

Foto: Damir Krajač/Cropix

U četvrtak na Maksimiru s početkom u 21h na rasporedu je prva utakmica osmine finala Konferencijske lige između Dinama i PAOK-a. Lider grčkog prvenstva u Zagreb stiže s velikom očekivanjima, sa sjajnom formom.

Nakon 26 odigranih kola u grčkom prvenstvu PAOK je prvi sa 60 bodova, jednim više od drugoplasiranog AEK-a, dok trećeplasiranog Olympiacosu bježe četiri boda. U posljednjoj utakmici momčad iz Soluna slavila je u gostima kod Lamije s 2:0, a bila im je to treća uzastopna prvenstvena pobjeda nakon što su 18. veljače kod kuće izgubili od Olympiacosa sa 4:1.

Foto: Damir Krajač / CROPIX

Dobre vijesti za Dinamo

Dobra vijest za Dinamo uoči okršaja u Zagrebu je što trener PAOK-a Razvan Lucescu ima problema s ozljedama. Tako trenutno može računati na svega dvojicu stopera, a to su Tomasz Kedziora i Konstantinos Koulierakis.

Ivan Näsberg nije prijavljen za Konferencijsku ligu, a nigerijski branič William Troost-Ekong, koji je ponio epitet najboljeg igrača Afričkog kupa nacija, te Michailidis su izvan pogona i neće konkurirati za utakmice protiv Dinama.



Nadalje, pod velikim upitnikom za dvoboj u Zagrebu je i tanzanijski napadač Ally Samatta koji je u posljednjem dvoboju protiv Lamije zadobio neugodan udarac u leđa.

Kažimo kako je utakmica Dinama i PAOK-a u Zagrebu izazvala veliki interes navijača. U utorak su rasprodane ulaznice za tribine zapad i sjever dolje, a navijači još mogu kupiti karte za tribine zapad i sjever gore, kao i za jug na kojem u ovoj utakmici neće biti gostujućih navijača. Očekuje se da bi Maksimir za PAOK mogao biti pun ili gotovo pun.

 

Komentari