Dinamo u problemima, važan igrač otpada? ‘Nije u najboljem stanju, pomalo trenira’

Foto: Marko Todorov/CROPIX

Dinamo će sutra navečer protiv AEK-a u Ateni probati izvesti preokret i nakon poraza s 2:1 kod kuće proći u završno pretkolo Lige prvaka, što je glavni cilj u sadašnjem dijelu sezone.

U najavi utakmice, Igor Bišćan je pred novinarima opisao stanje u momčadi, a tu je i problem s Martinom Baturinom koji se nastavlja.

Baturina nije počeo utakmicu u kojoj je Dinamo u utorak izgubio od AEK-a na travnjaku Maksimira. Ušao je u završnici tog susreta, a Bišćan kaže da i dalje nije dobro.

“Nije u najboljem stanju, prati ga nekakva viroza, temperatura, pomalo trenira i vidjet ćemo”, rekao je Dinamov trener o Baturini.



Još dva problema
Problem predstavljaju i ozljede Josipa Mišića i Darija Špikića, u Mišićevom slučaju, s bedrenim mišićem, a kod Špikića s bolovima u predjelu prepona.

“Nadam se da će Mišić i Špikić biti spremni, tek ćemo sada na treningu vidjeti kakvi su”, rekao je Bišćan uoči odlaska u Atenu.

Težak posao čeka
Trener Dinama govorio je i o težini zadatka koji čeka njegovu momčad.

“Čeka nas jako težak izazov, težak zadatak. Moramo pobijediti i želimo pobijediti. Vjerujemo u sebe, idemo se baciti na glavu i dati maksimum, vjerujemo da će to biti dovoljno za pobjedu i prolaz”, rekao je Bišćan prije uzvrata.

Ne očekuje probleme s navijačima
Bišćan je odgovorio i na pitanje o navijačima, zbog ‘vruće’ atmosfere koja bi Dinamo trebala dočekati u glavnom grčkom gradu, a tu ne očekuje da će se dogoditi išta nepredviđeno.

“Očekujem isto što su oni imali ovdje. Nije bilo problema, osjećali su se sigurno, to očekujem i u Ateni”, rekao je Dinamov trener.

Komentari