Dinamo uvjerljiv protiv Slavena: Briljirali debitant Vidović i slavljenik Petković

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Nogometaši Dinama slavili su s 3:0 protiv Slaven Belupa u 8. kolu SuperSport HNL-a. Gosti nisu imali prevelike šanse protiv vrlo raspoloženog Dinama.

Posebno su raspoloženi bili Gabriel Vidović i slavljenik Bruno Petković. Vidović je prvi zabio. Bila je 16. minuta, Petković mu je ostavio loptu, a igrač Bayerna na posudbi pogodio je malu mrežicu.

Vidović se tako iskazao u debiju jer je konstantno bio opasnost i stvarao prilike. Uz odlično surađivao s Petkovićem i Baturinom. Za drugi gol čekali smo dugo poluvrijeme.

Odličan Dinamo
Bulat je odlično prošap po desnoj strani i povratnom loptom našao Brunu Petkovića koji je zabio na svoj 29. rođendan. Petković tako nastavlja sa sjajnom formom, a i u ovom susretu zaradio je epitet igrača utakmice.



Za 3:0 zabija Štefulj, Dinamov igrač na posudbi u Koprivnici. Sušak je izletio na ubačaj, što Štefulj nije primijetio i kada je išao vratiti loptu glavom Sušku zapravo ju je vratio u gol. Emotivno je bilo u 85. minuti kada je Ademi ušao, a stadion skandirao njegovo ime.

Pred Dinamom je sada Astana koja u četvrtak dolazi na Maksimir, a zatim ih čeka Rudeš. Slaven igra kup u Kutini protiv Moslavine, a za vikend im dolazi Rijeka.

Komentari