Duvnjak: Mislim da smo odigrali stvarno dobar turnir. Nikad nismo imali teži turnir za olimpijske igre

Ronald Gorsic / CROPIX

Hrvatska rukometna reprezentacija je u posljednjem nastupu na kvalifikacijskom turniru za olimpijske igre pobijedila Tunis s 30-27 te s četiri boda završila natjecanje koje je kapetan Domagoj Duvnjak okarakterizirao “najtežim kvalifikacijama za OI u kojima je igrao”.

“Sjedimo ovdje i ne znamo jesmo li se plasirali. Najbitnije da smo dobro odradili turnir. Mislim da nikad teži turnir nismo imali za olimpijske igre. Ako se plasiramo, to bi sigurno trebalo bolje izgledati”, rekao je Duvnjak te analizirao nastup ‘kauboja’ u Montpellieru:

“Čestitat ću dečkima na odličnom turniru. Mislim da smo odigrali stvarno dobar turnir. Bili smo fokusirani od prve utakmice do danas. Naravno da je bilo crnih rupa, naravno da to uvijek može bolje, ali mislim da smo pokazali dobar rukomet. Fenomenalna utakmica s Francuskom, 45 minuta. Nažalost, nismo izdržali do kraja. Jučer, poslije zaostatka šest razlike mislim da samo prave ekipe mogu izvući onakvu utakmicu. Danas, malo smo nervozno ušli u utakmicu jer smo znali da moramo pobijediti. Drugo poluvrijeme je bilo fenomenalno i na kraju smo lagano pobijedili.”

Pohvalio je Duvnjak i novog izbornika Hrvoja Horvata.



“Izbornik je s nama već tri godine, bio je pomoćnik Lini Červaru. Mi njega znamo, on nas poznaje. Bilo je nekih noviteta, 5-1 obrana, promjena u 6-0. Utakmica protiv Portugala je dobijena u obrani. Bilo je sve u svemu jako dobro.”

 

Komentari