Edin Džeko prozvan rasistom: Njegov restoran u Dubrovniku postao je meta ‘napada’

Foto: Antonio Balic / CROPIX

Edin Džeko bosanskohercegovački je nogometaš koji trenutačno igra za Fenerbahçe na poziciji napadača. Njegov klub u četvrtak će se suočiti s Olympiakosom, čiji su navijači pripremili zanimljivu provokaciju.

Pogotkom Edina Džeke krenuo je preokret Fenerbahčea kod Karagumruka (1:2) za važna tri boda u utrci za naslov prvaka. Klub se sada okreće europskim obvezama. Ovog četvrtka čeka ih uzvratni dvoboj četvrtfinala Konferencijske lige.

Naime, u goste im stiže Olympiakos, čiji su navijači spremili zanimljivu provokaciju na račun BiH igrača. Riječ je o tome da su se Grci dosjetili negativnim recenzijama zasuti Džekin restoran u Dubrovniku.

Screenshot/Booking

Recenzije su lažne

Kao razloge negativnih recenzija naveli su kvalitetu usluge i osoblja, a išli su tako daleko da su vlasnika nazvali rasistom. Da stvar bude bolja, u sve su uključili navijači turskog Fenerbahčea, koji su za restoran svog napadača imali samo čistu peticu i riječi hvale.



Džeko dobio hrvatsko državljanstvo

Ono što je najzanimljivije jest činjenica da ni jedni niti drugi nisu uopće bili u restoranu te su recenzije lažne. Treba dodati kako je Olympiakos u prvom susretu slavio s 3:2, a sada ih čeka “opasno” gostovanje u Istanbulu, piše Gol.hr

Komentari