EKSPLOZIJA VATRENOG U BERLINU! Sjajni Juranović nakon prvijenca uskliknuo: Postigli smo nešto povijesno

Foto: Twitter

Union Berlin i Josip Juranović najljepša su priča ovogodišnjeg proljetnog dijela Bundeslige i Europske lige, u kojima je Union za vratom Bayernu u prvenstvu, a snagu Berlinčana osjetio je slavni Ajax u šesnaestini finala EL.

Kada je nakon SP-a u Katru Juranović zamijenio Škotsku za Njemačku, a tražilo ga je pola Europe, ništa nije dalo naslutiti ovakvu eksploziju Hrvata u Berlinu, piše Dnevno.hr

Dobro Union je poseban klub, navijači su zapravo ti koji uistinu žive s klubom, poznati su po njihovim akcijama za spašavanje kluba, a i ne razbacuju se velikim transferima kao neki Bundesligaši.

Ispisali povijest



Juranović je u Union došao igrati, zato je odbio neke veće klubove, i kako tek igra Josip, koji je u kratko vremena postao jedan od glavnih igrača, a sada je dodao i svoj prvijenac golom protiv Ajaxa u pobjedi 3:1.

Nakon što je Union Berlin izborio osminu finala Europske lige, Josip je izjavio:

“Postigli smo nešto povijesno. Ovo je samo još jedan korak na našem putu. Postigao sam svoj prvi gol za Union, što je sjajno. Udarac lijevom nogom bolji je nego što sam očekivao. Atmosfera na stadionu bila je izvanredna, navijači su bili naš dvanaesti čovjek”, rekao je Juranović nakon velike pobjede kluba pored stare šumarske kuće.

 

Komentari