Emery: Žao mi je kad ovakva ekipa kao što je Hajduk ostane van europskog natjecanja

ANTE CIZMIC Cropix

Trener Villarreala Unai Emery odao je počast Hajduk nakon što je preko splitske momčadi njegova ekipa izborila grupnu fazu Konferencijske lige.

Nakon 4:2 na domaćem terenu, u uzvratu na Poljudu bilo je 2:0 za goste.

– Igrali smo protiv momčadi koja je dobra u sadašnjosti, ali ima i bogatu prošlost. Ambijent koji su stvorili navijači bio je poseban i uživali smo. Žao mi je kad ovakva ekipa kao što je Hajduk ostane van europskog natjecanja. S ovakvim ambijentom i navijačima zaslužuje biti u europskom natjecanju. Moram ponoviti da smo u prvoj utakmici napravili nekoliko pogrešaka, a sada smo uspjeli poboljšati neke stvari koje smo u prvoj utakmici odradili na slabijoj razini. Ovo je Europa, moramo biti koncentrirani i zadovoljni s ovakvom igrom.

Osvrnuo se i na natjecanje Konferencijske lige.



– Ne želim razmišljati o finalu, nego o putu koji vodi to tamo. Uživali smo u Ligi prvaka i Europskoj ligi, a sada ćemo ovdje. Možda ćemo sljedeće godine sresti Hajduk u Ligi prvaka ili Europskoj ligi, ali danas smo ga prošli i zadovoljni smo. Ovo natjecanje je naporno, ali želimo biti u dobroj formi, zaključio je Emery.

Komentari