Engleski velikan želi Danija Olma odmah; za njih novac nije problem

Dani Olmo, Katalonac koji je kao dječak napustio Barcelonu i odlučio se kaliti kroz Dinamo i utakmice Hrvatski Telekom Prve lige, posljednjih godinu i pol uživa u plodovima svoje hrabre odluke. Jer s Dinamom je napravio iskorak na međunarodnoj sceni, pomogavši maksimirskom klubu da nakon gotovo 50 godina ‘prezimi’ u Europi, a ove sezone pak da u Ligi prvaka bude konkurentan i najvećim europskim klubovima.

Njegove dobre igre dovele su ga prvo do U-21 španjolske selekcije, s kojom je ljetos u Italiji postao i europski prvak, a prije par mjeseci stigao je i poziv u A reprezentaciju, za koju je u debitantskom nastupu odmah zabio i gol.

S tim uzletom, krenule su i priče o interesu velikih klubova, pa su se spominjali Barcelona, Real, Atletico, Juventus, Milan, Borussia Dortmund, a sve te priče podgrijao je Dani Olmo u božićnom intervjuu za španjolske medije.

Moj ciklus u Hrvatskoj sada je završio

‘Sretan jer sam igrao Ligu prvaka s Dinamom, ali moj ciklus u Hrvatskoj sada je završio. Želim napraviti novi korak u karijeri i nastaviti se razvijati’, jasno je i bez ustezanja poručio sjajni Španjolac.



Dinamo sa mnom želi napraviti najskuplji transfer u povijesti hrvatskog nogometa. Iskreno, ne znam je li koja ponuda već stigla u klub’, kazao je Dani Olmo.

Međutim, na Boxing day, iz engleske stiže vijest kako je Olma poželio i veliki Manchester United, točnije njegov trener Ole Gunnar Solskjaer, svjestan da njegovom veznom redu treba puno više kreacije.

Norvežanin je u jednom trenutku poželio na to mjesto dovesti igrača Leicestera Jamesa Maddisona, no kada je čuo da ‘lisice’ za njega traže 80 milijuna funti, odnsno 93,5 milijuna eura, brzo je odustao.

Jer Dinamo bi prema nekim napisima za Španjolca mogao tražiti oko 40 milijuna eura, piše tportal.

Komentari