ERLIĆ: Moj san je ispunjen, istrčati na Poljudu u najdražem dresu, nema većeg od toga

TOM DUBRAVEC Cropix

Hrvatski nogometni reprezentativac, Tinjanin Martin Erlić nakon kratkog predaha i odmora kod kuće već se izvjesno vrijeme nalazi na pripremama u blizini Bolzana sa svojim klubom U.S. Sassuolo Calciom u kojeg se vratio nakon što je tri godine proveo na posudbi u Speziji koja je uspjela sačuvati ostanak u Serie A.

– Spezia će za mene uvijek imati posebno mjesto, tu sam se afirmirao i moje srce je zauvijek tamo. Volim taj klub i ljude, hvala im još jednom za sve – istaknuo je Erlić.

Šira hrvatska javnost Martin je upoznala tek nakon izvrsnih igara u tri utakmice koliko je ih odigrao za Vatrene.

– Moj san je ispunjen, istrčati na Poljudu u najdražem dresu, nema većeg od toga. Sretan sam, ali to je sada sve iza mene i slijede nova dokazivanja. Sve je na meni, samo zdravlje da me posluži, ja ću se za drugo nastojati pobrinuti.



Sassuolo je prošlu godinu završio na jedanaestom mjestu, sigurno je sada želja biti bliže vrhu.

– Cilj je primiti manje golova od lani, bilo ih je 66 a to je previše. Također, želimo i osvojiti više od 50 bodova, ambicije su koje želimo pokušati realizirati i to je ono što trener Dionisi traži od nas.

Prvi dojmovi s priprema u novoj sredini.

– Dojmovi su odlični, od ranije poznajem mnoge igrače i sam proces aklimatizacije je lagan. Na meni je da se dokažem treneru Dionisiju jer se ne znamo. Ne sumnjam da ću vrlo brzo steći njegovo povjerenje i da ćemo odlično surađivati – pridodao je još Erlić.

Prvo kolo nove sezone u Serie A na rasporedu je 15. kolovoza a Sassuolo će gostovati u Torinu kod Juventusa.

Komentari