Fabrizio Romano tvrdi: Dinamo prodao Dominika Livakovića u Tursku

Foto: Twitter

Poznati talijanski novinar i jedan od najpouzdanijih stručnjaka što se tiče transfera Fabrizio Romano, tvrdi kako je sve dogovoreno za prelazak Dominika Livakovića u Fenerbahče.

“Dominik Livaković u Fenerbahče, idemo! Dogovor je postignut između klubova za devet milijuna eura odštete. Osobni uvjeti dogovoreni, čeka se na razmijenu dokumentacije i gotov posao”, tvrdi Romano na svom Twitteru.

Ako je tome tako, Dominik Livaković se oprostio od Dinama zadnjim nastupom u hrvatskom Superkupu nakon osam godina u modrom dresu.

Veliki golman

Livaković je u Dinamo došao 2015. godine u kolovozu iz Zagreba za 650 tisuća eura, da bi godinu nakon toga prvi put stao na vrata modrih i to baš na utakmici protiv Hajduka.

Od Hajduka do Hajduka, a kroz to vrijeme Livaković je odigrao 283 utakmice i primio 227 golova, dok je u 131 susretu sačuvao je svoju mrežu netaknutom.

Dominik je s Dinamom šest puta osvojio naslov hrvatskog prvaka, dva kupa i tri Superkupa, a kao igrač Dinama postao je i jedinica Vatrenih s kojima je osvojio srebro i broncu na svjetskim prvenstvima.

Komentari