(FOTO) Dinamo stigao u Atenu: Velike mjere sigurnosti, policija i specijalci ih čuvaju, situacija je teška

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Zagrebački Dinamo, u subotu (20.45 sati) će na OPAO Areni u Ateni pokušati nadoknaditi minus od jednog gola (1-2) iz prvog dvoboja s grčkim prvakom AEK-om u 3. kolu kvalifikacija za grupnu fazu Lige prvaka.

Dinamo je stigao u Atenu pod veliko pratnjom policije i specijalca gotovo jednakom kao što je i grčki prvak bio osiguran u Zagrebu. Naravno, situacija u Ateni je znatno gora.

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Grčka javnost i dalje za sve krivi Dinamo i BBB iako se od prvog dana tvrdi da je krivac za ubojstvo Grk, a policija je na korak da to i dokaže. Međutim, nema dvojbe da Dinamo sutra izlazi na stadion pun mržnje.

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Težak zadatak
“Svjesni smo da će to biti zaista vrlo veliki izazov, ali vjerujemo u sebe, idemo se “baciti na glavu”, dati maksimum u ovom trenutku. Vjerujem da će to biti dovoljno za pobjedu i prolaz” rekao je Bišćan na današnjoj konferenciji za medije.



Zatim je dodao: “Očekujem u Grčkoj isti tretman kakav su oni imali ovdje. Tu nije bilo problema, osjećali su se sigurno pa isto očekujemo i tamo” naglasio je.

“Znamo stadione takvog tipa i kakva je vruća atmosfera na tribinama. S obzirom na sve ono što se događalo, bit će ekstra vruće, ali idemo probati, napraviti sve da izađemo iz tog vulkana uzdignutih ruku” zaključio je.

 

Komentari