FOTO Kolinda se javila iz Dohe: Pobijedit ćemo večeras. Oduševljena sam navijačima i tim duhom zajedništva

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Vjerojatno je svaki Hrvat kad je jutros otvorio oči pomislio, ‘danas igra Hrvatska’, a naši navijači u Katru od noćnih sati na razne načine smišljaju kako što bolje bodriti Vatrene.

Tako su iz udruge ‘Mi Hrvati’ imali noćnu akciju ispred hotela gdje je odsjela naša reprezentacija, a od jutros velika zastava dugačka 200 metara opet se razvila na plaži ispred Hotela Hilton.

Kako su već najavili iz ureda predsjednika na utakmici bit će i predsjednik Republike Zoran Milanović, dok ga bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović već tamo čeka.



Imam dres viška

“Imam dres viška za Milanovića ako ne dođe u dresu. Mogu mu jednog posuditi “, izjavila je Kolinda za 24sata i dodala prognozu za današnju utakmicu:

“Pobijedit ćemo večeras. Oduševljena sam navijačima i tim duhom zajedništva”, rekla je bivša predsjednica i pridružila se pjesmi navijača ‘Moja Domovina’.

Slika
Foto: Twitter

Podsjetimo, Kolinda je do sad bila na obje utakmice grupne faze SP-a, a na utakmici protiv Kanade na tribinama se pojavila u narodnoj nošnji iz Posavine, dok je utakmicu Brazila i Švicarske pratila u košulji na crveno-bijele kockice iz kolekcije poznatog dizajnera Virgila Abloha za francusku modnu kuću Louis Vuitton.

Slika
Foto: Twitter

 

Komentari