(FOTO/VIDEO) Završen 24. memorijalni turnir Gojko Šušak u Širokom Brijegu

U kampu Musa-Karačić u Širokom Brijegu održan je 24. memorijalni turnir Gojko Šušak pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Županije Zapadnohercegovačke, a pobjednik turnira je juniorska momčad Zrinjskog, piše Korner365.

Na samom otvaranju prisutnima se obratio ministar branitelja ŽZH Mladen Begić koji je istaknuo da je važno prisjećati se lika i djela pokojnog ministra Gojka Šuška.

“Na današnji dan po 24. put prisjećamo se našeg vječnog ministra obrane Gojka Šuška i kroz njegov lik i djelo svih naših hrvatskih branitelja koji su dali svoj doprinos za slobodu hrvatskog naroda i hrvatskih prostora, kako u BiH, tako i u Republici Hrvatsku. Tih devedesetih godina odvažio se naš ministar Gojko Šušak stati na čelo hrvatskih snaga, ministarstva obrane i stvoriti hrvatsku državu, stvoriti slobodu hrvatskom narodu s obje strane granice. Ovo je najbolji način da ga se prisjetimo i odamo mu počast kroz sportsko natjecanje”, kazao je Begić.

U prvoj utakmici susreli su se domaćin Široki Brijeg i Posušje, a širokobriješka momčad je slavila 2:0 pogocima Bajkuše i Medića.



Zrinjski i Posušje sastali su se u drugom susretu ovog turnira, a pobjeda je pripala Mostarcima koji su slavili s 3:0 golovima Koprčine, Filipovića i Novosela.

U trećem susretu Široki Brijeg i Zrinjski odigrali su 0:0, a pobjednik zbog bolje gol razlike je momčad Zrinjskog.

U video prilogu pogledajte neke detalje turnira:

Komentari