Glavno pitanje ovog ljeta – Gdje će Marcelo Brozović? Hrvatski veznjak navodno je dobio poziv od trenera Barcelone

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Gdje će Marcelo Brozović! Uz “koliko košta kuglica sladoleda” glavno je pitanje ovog ljeta. Hrvatski veznjak sve se bio dogovorio sa šeicima, ali čini se da je jedan poziv promijenio sve.

Predstavnici saudijskog kluba prošlog vikenda su došli u Milano na završne pregovore te još u nedjelju sve dogovorili s Interom, koji je prihvatio 23 milijuna eura odštete. Očekivali su da će se lako dogovoriti i s Brozovićem (30), kojem su ponudili 60 milijuna eura za tri godine.

Međutim, priča se malo zakomplicirala. Tražio je, naime, 30 milijuna eura godišnje i ugovor na dvije godine. Slijedila su tri dana zatišja, ali zato što Brozović preferira Barcelonu u odnosu na saudijski klub Cristiana Ronalda, u nju bi išao i za daleko manje novaca, prenosi Dnevno.hr.

Poziv Xavija
Klub prodaje nekoliko igrača kako bi Brozović mogao doći, a Brozovića je osobno nazvao i trener Barcelone, legendarni Xavi. Saznajući za to Al Nassr našao je i zamjenu.



Foto: Guliver Image

Seko Fofana, kapetan Lensa. Dvije godine mlađi od Brozovića, odigrao je vrhunsku sezonu, u kojoj je s devet golova i šest asistencija pridonio drugom mjestu u prvenstvu, iza nedodirljivog PSG-a.

La Gazzetta dello Sport navodi kako je Brozović sve dogovorio s Barcelonom i da je pri tome presudan bio Xavijev poziv. Trener Barce nazvao ga je i rekao mu koliko ga želi, što je osvojilo Brozovića. Spomenuti izvor navodi da je hrvatski veznjak pristao na Barceloninu ponudu od sedam milijuna eura godišnje plaće.

“Brozović toliko želi u Barcelonu da se već tjedan dana po Zagrebu skriva od predstavnika Al Nassra jer se boji da ne pristanu na njegove nemoguće uvjete od 30 milijuna eura godišnje.” Ipak ni tu nije kraj ovoj drami. Barcelona mora prodati nekoliko igrača kako bi Brozović došao, a on im je dao ultimatum od tjedan dana.

Brozović očito zna što radi kad posluje na ovakav samouvjeren način.

Komentari