Gvardiol fotografijama iz teretane zapalio internet: ‘Još, još, daj još Joško’

Foto: Ronald Gorsic/CROPIX

Hrvatski nogometaši u Egiptu traže početak forme za nadolazeće Europsko prvenstvo u Njemačkoj, a uz nogomet i razgledavanje piramida, Vatreni treniraju u teretani, kako bi bili u optimalnoj formi.

Jedan od onih koji je protiv Tunisa odigrao dobru utakmicu bio je Joško Gvardiol, koji u Manchester Cityju kod Guardiole ponovno igra standardno nakon ozljede.

Fotograf HNS-a uhvatio je Joška kako u teretani diže utege i radi na fizičkoj snazi, a njegove fotografije zapalile su internet, jer zna se kako je Gvardiol najpoželjniji neženja među Vatrenima.

Nema šanse

Fotografije Gvardiola na društvenoj platformi X iz HNS-a šaljivo su prokomentirali: ”Napadne li medvjed Joška, ima li medvjed ikakve šanse”.

“Volimo Joška al kvota na medvejdu je 1.01”, komentirao je jedan korisnik.

“Ovaj dečko je tako profesionalac i talentiran…Boze dragi molim te da se nikada ne ozljedi”, nizali su se komentari.

Pašalić ne krije oduševljenje nastupom za Vatrene: ‘Igrati za Hrvatsku mi je uvijek najposebniji osjećaj’

Može li Joško protiv mede nismo baš sigurni, ali se nadamo kako će u finalu naši Vatreni u utorak od 21 sat pokazati pravu igru protiv domaćih Faraona i donijeti kući taj trofej.

“Želimo osvojiti turnir, želimo taj trofej kad smo već ovdje. Opet ćemo skupiti snage i dati šansu nekim drugim igračima. Cilj je bio da se ovdje podružimo, da odradimo ovo bez ozljeda i da svi koji su tu dobiju priliku”, rekao je izbornik Dalić.

 

Komentari