Gvardiol u centru pažnje nakon majstorske golčine: ‘Pomislio sam kako ću pucati, pa što bude’

AP Photo/Manu Fernandez / Guliver Image

Super zanimljiva za gledatelje bila je prva četvrtfinalna utakmica Lige prvaka između Reala i Manchester Cityja odigrana sinoć u Madridu. Završilo je 3:3 u susretu punom obrata, uzbuđenja i sjajnih golova, a među strijelce se upisao i hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol.

On je zabio sjajan pogodak u 71. minuti za prednost gostiju od 3:2. “Kakva utakmica. Bilo mi je prvi put da igram ovdje na ovom stadionu, atmosfera je bila nevjerojatna. Na kraju je to dobar rezultat, radujem se domaćoj utakmici,” kazao je Gvardiol za TNT Sports.

Gol pogledajte OVDJE.

“Sretan sam zbog svog prvog gola za Man City, pogotovo protiv ovako velikog protivnika. Prvi dodir nije bio tako dobar, ali na kraju sam pomislio kako ću pucati, pa što bude,” dodao je hrvatski reprezentativac koji nije razgovarao samo za TNT.



Pljesak u studiju

Statistički gledano hrvatski branič je bio najbolji igrač utakmice, što je prepoznala i ekipa CBS Sportsa koji za američko tržište prenosi i analizira susrete najelitnijeg nogometnog klupskog natjecanja. Tako je postava u sastavu Kate Abdo, Thierry Henry, Jamie Carragher i Micah Richards nakon susreta uspjela privoliti Gvardiola na kratki razgovor.

 

Spektakl u sudaru Reala i Cityja, Arsenal se spasio od poraza u dvoboju s Bayernom

Prvo je Gvardiol dobio pljesak studija, a uvijek spreman za šalu Richards, inače bivši igrač Manchester Cityja, obratio se Gvardiolu na hrvatskom jeziku i tako iznenadio mnoge. “Kako si?”, upitao je Richards Gvardiola i izazvao prolom smijeha zbog svoje vještine poznavanja hrvatskog jezika.

“Dobro”, odgovorio je nasmijani Gvardiol Richardsu. Inače, bio je to Gvardiolu prvi gol u dresu ‘Građana’ nakon što je u kolovozu prošle godine stigao na Etihad iz redova RB Leipziga.

 

 

Komentari