HAJDUK RAZOČARAO Kalinić: Više od ovog jednog boda nismo ni zaslužili

Foto: Ivo Cagalj/Pixsell

Hajduk je razočarao u još jednom derbiju i osam kola prije kraja prvenstva nalazi se na četvrtom mjestu i ima velikih sedam bodova zaostatka za vodećim Dinamom, prenosi Index.

“Mislim da nismo odigrali na našem nivou”, priznao je Hajdukov kapetan Lovre Kalinić nakon derbija s Osijekom (0:0).

“Znali smo kakva nas utakmica čeka i kakva su oni ekipa, što se kaže ‘tvrda u kost’. Takvi su bili i na Poljudu. Znali smo da moramo donijeti veću kvalitetu ako želimo osvojiti bodove. Protok lopte nije išao kako smo zamislili, neke ideje nismo sproveli kako smo se dogovorili. Ostaje žal, više od ovog jednog boda nismo ni zaslužili”, dodao je golman splitskog kluba.

“Oni su prvih 20 minuta dominirali, bili su vođe na terenu. Mi smo pokušali nešto preokrenuti, ali prvo poluvrijeme nije izgledalo sjajno. Drugo smo se vratili u igru, imali neke šanse, ali sveukupna slika je da nismo bili pravi. U nekim situacijama smo bili dosta nervozni. Derbi nosi svoje, nismo igrali na nivou kao zadnje tri utakmice i rezultat je takav kakav jest.”



Hajduku slijedi domaća utakmica protiv Šibenika. “Sve ovisi o nama, svaku utakmicu moramo ići na glavu do kraja i onda ćemo vidjeti gdje ćemo završiti.”

 

Komentari