Hajduk u Puli slavio protiv Istre: Nažalost suđenje ponovno u prvom planu

Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Nogometaši Hajduka slavili su u Puli protiv Istre s 2:0. Bila je to utakmica koja je počela u dobrom tonu sa sjajnom podrškom Demona i Torcide, ali to je trajalo samo kratko.

Prvu priliku vidjeli smo u devetoj minuti kada je Pukštas pucao iz poluvoleja, ali lopta je otišla preko gola. U 16. minuti gosti su poveli.

Diallo je ubacio u pet metara, ali nekim čudom nitko nije dirao tu loptu pa je ona neokrznuta došla na nekih 13 metara kod Sahitija koji je iz kosa sjajnim udarcem pogodio malu mrežicu i donio vodstvo “bilima.”

Čulina izgubio utakmicu
Međutim, nakon tog gola kreće potpuni krah utakmice. Imao je Marušić dobru priliku samo dvije minute nakon gola, ali otišlo je pored gola. Uskoro je Erceg nepotrebno napravio start na Lučiću.



Uskoro je došlo do žestokog sukoba Devetke i Sahtija nakon čega je Erceg pomalo živčan uletio u sve to da bi ga na kraju Livaja smirio jednim primanjem za vrat. Samo dragi Bog zna kako Erceg nije već tad dobio drugi žuti. Prvi je dobio tek 10 minuta kasnije nakon grubog starta na Pukštasa.

U nastavku Istra je bila bolja, ali nastavio se rat na terenu s puno grubih duela. Istra je prijetila, ali gola nije bilo. Livaja je zabio za 2:0 nakon dosta sumnjivog penala i duge VAR provjere.

Hajduk nastavlja borbu za naslov. Na vrhu su s pet bodova više od Rijeke koja ima susret manje i devet više od Dinama koji ima dvije utakmice manje.

Komentari