Indiana stigla do pete uzastopne pobjede, Atlanta zaustavila Oklahoma City

Foto: Facebook - Screenshot

Košarkaši Indiane nastavili su s odličnim igrama ove sezone u NBA ligi, a u noći sa srijede na četvrtak su upisali petu pobjedu u nizu, na domaćem parketu su svladali Milwaukee 142-130.

Glavninu posla Indiana je napravila u trećoj dionici u kojoj je zabila čak 47 poena, a i kroz nju je napravila plus od 18 koševa. Ponovno je vođa Indiane bio Tyrese Haliburton koji je postigao 31 poen uz podijeljenih 12 asistencija. Još su šestorica domaćih košarkaša zabila dvoznamenkasti broj koševa.

Na drugoj strani nije bilo dovoljno što je Giannis Antetokounmpo bio blizu ‘triple-double’ ostvarenja, uz 26 poena imao je 11 skokova te osam asistencija. Damian Lillard je dodao 23 poena.

Oklahoma City, drugu momčad Zapadne konferencija, zaustavila je Atlanta koja ni ove sezone ne igra odveć zapaženo. U susretu gdje su napadi dominirali Atlanta je pobijedila 141-138. Čak su četvorica igrača Atlante postigla 20 i više poena, Johnson 28, Young 24, Bogdanović 23 i Murray 22.



Goste je predvodio Shai Gilgeous-Alexander s 33 poena, 13 skokova i osam asistencija, ali je njegova Oklahoma City upisala poraz nakon pet pobjeda u nizu.

Poražena je i Minnesota, najbolja momčad na Zapadu. Na njenom parketu slavio je New Orleans 117-106 za četvrtu pobjedu u nizu. Nakon treće četvrtine gosti su osigurali pobjedu, otišli su tada na iznad 20 koševa prednosti.

Zion Williamson je za New Orleans ubacio 27 poena uz šut 11-15, dok je CJ McCollum dodao 24 poena. Na kraju je premalo za Minnesotu bilo i 35 poena Anthonyja Edwardsa.

Luka Dončić i Kyrie Irving sami su pobijedili Portland. Dallas je slavio 126-97, a njih su dvojica zabili više od polovice koševa domaćeg sastava, Dončić je ubacio 41, a Irving 29 poena. Uz to su obojica ostvarila po pet asistencija, a Irving i devet skokova. Za tri poena su kombinirano gađali 8-15.

Novi poraz upisali su Lakersi na domaćem parketu, Miami je u Los Angelesu slavio 110-96 u susretu gdje je vodio od početka do kraja. U klubu s Floride ukupno su čak osmorica igrača zabila dvoznamenkasti broj koševa, najviše Tyler Herro 21 poen uz četiri asistencije i osam skokova. Na drugoj strani je Anthony Davis postigao 29 koševa, a imao je i čak 17 skokova te šest asistencija.

Nakon dva produžetka Sacramento je bio bolji od Orlanda 138-135, a igrač utakmice bio je Malik Monk koji je kao šesti igrač Sacramenta zabio 37 poena uz 7-13 za tricu.

Komentari