‘ISKUSTVO JE NA NAŠOJ STRANI’ Luka Ivanušec i Martin Erlić najavili finale: ‘Odradit ćemo dobru utakmicu’

Foto: Damir Skomrlj/CROPIX

Na današnjoj konferenciji za medije, pred finale Lige nacija u nedjelju od 20 sati i 45 minuta u Rotterdamu, pred sedmu silu izašli su Martin Erlić i Luka Ivanušec, koji su najavili okršaj protiv Furije.

Podsjetimi, u jučerašnjem polufinalu Španjolka je pobijedila Italiju 2:1 i izborila utakmicu protiv Vatrenih u finalu Lige nacija.ž

“Španjolci su mladi i talentirani, možda nekome i nepoznati. Najgore je kada ne poznaješ igrače. Sada ćemo ih dobro analizirati. Napravili su revoluciju u njihovom nogometu. Mi smo od prvog dana odlični, sjajna je atmosfera i dobro radimo, to nas krasi.

Idemo ovo najbolje moguće odraditi. Trebamo uživati u nogometu i završiti sezonu na najbolji mogući način”, rekao je Erlić u najavi utakmice.



Modrić je to zaslužio

Martin je još rekao kako nećemo igru bazirati na Rodriju, jer Furija ima još 10 jakih igrača te je rekao kako Modrić poznaje Španjolce:

“Nismo razgovarali o njima, imamo danas trening pa ćemo popričati. Luka zna kako igraju, pomoći će nam”, rekao je Erlić i naglasio

Nisam nikada igrao takvu utakmicu na kojoj su i suparnički navijači skandirali nekom našem igraču. Luka to zaslužuje, to je najmanje što može dobiti. Nadam se da ćemo svi skupa još uživati u tome”, zaključio je Erlić.

Iskustvo je na našoj strani

Luka Ivanušec uspješno se vratio među Vatrene:

“Ponosan sam na to koliko sam se uspio dići i vratiti. Sad je bila asistencija, moramo samo tako dalje nastaviti. Dobro je to izgledalo, analizirali smo njihovu desnu stranu i Dumfriesa. Imali smo dobru komunikaciju cijelo vrijeme”, rekao je Ivanušec pa dodao da je lijepo igrati s Modrićem, Brozovićem i Kovačićem od kojih se može puno toga naučiti.

“Španjolci su se pokazali kao bolja ekipa, idemo ih dobro analizirati i pripremiti se za finale. Imamo svoju šansu, siguran sam da ćemo odigrati dobru utakmicu. Ako pokažemo ono što smo pokazali protiv Nizozemske, imamo šanse za zlato”, kazao je o Španjolcima Luka pa dodao:

“Španjolci nemaju više tog iskustva, dogodila se smjena generacija. Kvalitetni su, ali dolaze mlađi igrači i trebat će im neko vrijeme za prilagodbu. Imamo više iskustva, to je sigurno jedna od naših prednosti”, rekao je Ivanušec.

Komentari