Istra pobijedila Varaždin! Susret počeo šokantno, utakmicu je obilježila strašna ozljeda

Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Prva utakmica 17. kola SuperSport HNL-a odigrana je u Puli na stadionu Aldo Drosina, a Istra je pobijedila Varaždin s 2:0 i tako se priključila momčadima sredine tablice.

Susret je počeo jako šokantno, kada se već u drugoj minuti teško ozlijedio obrambeni igrač Istre Luka Hujber, koji je nakon jednog duela ostao samo ležati na terenu.

Koliko je situacija bila šokantna svjedoči i komentar novinara MAX Sporta, koji je rekao: “Dragi gledatelji, nadam se da ovo niste vidjeli”, a Hujberu je ovo bio 100. nastup u dresu Istre u HNL-u.

Ipak igrači domaćina uspjeli su se oporaviti od šoka i bili su dominantniji u prvom poluvremenu, a nadmoć su okrunili u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, kada je za vodstvo domaćih zabio Matheus, koji je zabio jedan odbijanac.



Drugo poluvrijeme je bilo ravnopravnije, ali je Istra u 67. minuti preko Vuka zabila za 2:0, a Varaždin nije uspio nadoknaditi zaostatak do kraja susreta

Nakon ove pobjede Istra se primaknula sredini ljestvice i na osmom su mjestu s 17 bodova, isto koliko ima i Slaven na sedmom i Varaždin na šestom mjestu HNL-a.

 

Komentari