Ivan Dodig i Austin Krajicek u polufinalu Miamija. Love svoj deveti trofej

Foto: Facebook

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i njegov partner Amerikanac Austin Krajicek plasirali su se u polufinale parova na ATP Masters 1000 turniru u Miamiju. Dodig i Krajicek, inače drugi nositelji na Floridi, pobijedili su sa 7:6(1), 7:6(4) Brazilca Marcela Mela i Francuza Edouarda Roger-Vasselina.

Francusko-brazilska kombinacija prva je došla do breaka te je povela 3:2, ali odmah u sljedećem gemu Dodig i Krajicek su vratili izgubljeno nakon čega su oba para čvrsto držala svoje servise do tie-breaka. U njemu su Dodig i Krajicek dominirali, osvojili su uvodna četiri poena i osigurali 1:0 u setovima.

Zeljko Hajdinjak/ Cropix

Love deveti trofej

Cijeli drugi set je prošao bez breaka, ali su Dodig i Krajicek ponovno u ključnim trenucima tie-breaka bili bolji. Melo i Roger-Vasselin su vodili 4:3 i imali dva servisa, ali su Dodig i Krajicek nanizali četiri poena i time proslavili pobjedu u ovom dramatičnom ogledu.

U polufinalu će Dodig i Krajicek igrati protiv njemačke kombinacije Kevin Krawietz i Tim Puetz, koji su inače sedmi nositelji turnira. U drugom polufinalu igraju prvi nositelji Bopanna i Ebden protiv četvrtih nositelja Granollersa i Zeballosa. Dodig i Krajicek do sada su skupa osvojili osam trofeja.



Prekid suradnje Đokovića i Ivaniševića: ‘Naše je prijateljstvo uvijek bilo čvrsto’

Komentari