Ivanišević komentirao Đokovićevo vikanje: Ne smeta mi! Neka se isprazni, samo neka pobjedi

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Najbolji tenisač svih vremena Novak Đoković preokretom je pobijedio Lasla Đerea 3:2 u setovima te se plasirao u osminu finala US Opena, gdje će igrati protiv hrvatskog predstavnika Borne Goje u noći s nedjelje na ponedjeljak po našem vremenu.

Đoković, koji će se vratiti na prvo mjesto ATP ljestvice, izgubio je prva dva seta 6:4, pa je u nastavku fantastično došao do slavlja. Treći i četvrti set dobio je 6:1, a posljednji 6:3.

Iako se na impresivan način vratio u meč, Đoković je na početku četvrtog seta poviknuo prema treneru i bivšem hrvatskom tenisaču Goranu Ivaniševiću. “Pa reci, bre!” urlao je Đoković, što se jasno čulo u televizijskom prijenosu. Kamera je potom pokazala na Ivaniševića, koji je mirno sjedio.

“Znam kako je, bio sam igrač”
Ivanišević je sada prokomentirao situaciju: “Puno puta ga ne čujem što uopće hoće jer su stadioni veliki, publika glasna… E to je sad pitanje kako reagirati, ne možeš reći milijun stvari jer je to previše informacija, a i sudac gleda. Moraš reći jednu-dvije stvari da ga smiriš. Nekada on misli da je servis kriv što je izgubio poen, a nešto drugo je možda bilo.



Ne možemo pričati tijekom meča da se objašnjavamo. Onda se dogovorimo da se vraća na jednu-dvije stvari koje ima u glavi i on se stabilizira. Ne smeta meni kad on viče, znam kako je, bio sam igrač, to su velike emocije koje se moraju negdje izbaciti. Vidi, neka se izviče, neka se isprazni, samo neka pobijedi, to je suština. Malo dodatnog stresa, što da radimo, zato i postoje tablete za smirenje.”

Komentari