IZNENADA PREMINUO MLADI NOGOMETAŠ! Imao je samo 17 godina: Bio je savršeno zdrav, nije imao nikakvih problema

Screenshot/Facebook

Dallas Keogh-Frankling, 17-godišnji sportaš, srušio se u svlačionici nakon gostujuće utakmice i preminuo.

Mark Frankling, njegov otac slomljenog srca, oglasio se već putem medija i zapitao se javno, zašto je njegov sin umro, jer je bio “savršeno zdrav i nije imao nikakvih zdravstvenih problema”.

Nogometaš Castlemainea srušio se u utakmici protiv Kynenton Tigersa.

Hitna ga nije mogla spasiti
“Ne želim da se ovo ikad više ikome dogodi. Mislim da niti Dallas to ne bi htio”, rekao je otac u razgovorima s medijima.



Njegov sin doživio je udarac tijekom utakmice u zadnjoj četvrtini. Uhvatio se za trbuh prije nego što je otišao na “time-out”, izvještavaju tamošnji mediji.

U svlačionici su mu oči zakolutale i lice mu je problijedilo. Kolima hitne pomoći prevezen je u bolnicu Keynenton gdje su ga pokušali oživjeti.

“Držao sam ga za ruku cijelo vrijeme, sat i pol vremena su ga pokušavali oživjeti”, otkriva detalje tragedije neutješni otac.

“Još mi je teško spoznati da ga neću više voziti na trening. Bio je sjajno dijete, o njemu nikada nije bilo nikakvih ružnih riječi. Imao je sjajne ljude oko sebe”, dodao je tata.

Oglasio se i premijer države Viktorije Dan Andrews.

“U ime svih u državi izražavam najdublju sućut obitelji”.

Oprostio se i lokalni vijećnik Matthew Evans, a jedna je žena i ovo napisala

“Teško je za vjerovati da se ovako nešto može dogoditi u juniorskom sportu. Moj sin također igra za U18 momčad, ne mogu si ovo niti zamisliti”.

Ova smrt se ne tretira kao sumnjiva, prema izvještajima policije.

“Hitna je stigla u 12:20 zbog dječaka koji davao znakove života. Odvezen je u bolnicu gdje je kasnije preminuo”, poručili su.

Komentari