Jakirović najavio derbi s Rijekom: ‘Ne znam kako bi me iznenadili kad sam ja slagao tu momčad’

Foto: Twitter

Nakon turbulentnog tjedna, Sergej Jakirović će debitirati u SuperSport HNL-u na klupi Dinama protiv Rijeke, bivšeg kluba.

Utakmica se igra sutra na Maksimiru od 21.05 sat.

– Dosadašnji su dojmovi odlični, imali smo dva treninga i utakmicu. Puno smo pričali, u teoriji naravno i sa psihološke strane, a mislim da smo u četvrtak mogli protiv Sparte vidjeti kakav Dinamov želimo u budućnosti. Više onaj iz drugog poluvremena, da budemo još agresivniji i još okomitiji. Svjestan sam da nema puno vremena za treninge, raspored je jako nakrcan, ali igrači su pokazali želju, usvojili su neke zahtjeve i vjerujem da ćemo biti još bolji, rekao je Jakirović u najavi utakmici.

Na pitanje može li ga Rijeka iznenaditi, odgovorio je:



– Ne znam uopće kako bih odgovorio na to. Ne znam kako bi me iznenadili kad sam ja slagao tu momčad. Iznimno cijenim tamo sve igrače. Rijeka ima ogromni potencijal, dobra je to momčad, bit će puno velikih transfera u budućnosti, ako bude zdravlja. Imaju veliku kvalitetu, morat ćemo ih dobro anulirati i zatvoriti.

Dodao je da će novopridošli Lukas Kačavenda biti na treningu te da će procijeniti hoće li biti spreman jer je izašao iz igre zbog ozljede prošle nedjelje.

Komentari