Još jedan mladi život izgubljen na cesti: 20-godišnji nogometaš podlegao ozljedama nakon nesreće

Ilustracija Foto: Pixabay

U prometnoj nesreći u Splitu život je izgubio mladi nogometaš Šimun Solić (20), igrač RNK Splita. On je u bolnici podlegao ozljedama vratne kralježnice, prenosi 24 sata.

Navodi se kako je do nesreće došlo u četvrtak oko 22.15 u Stobreču, u Ulici Svetog Lovre. Ozljede su zadobili vozač i putnik na motociklu, a zasad nije poznato u kojoj je ulozi bio mladi nogometaš, je li upravljao vozilom ili je bio putnik.

“Prema informacijama iz bolnice, drugi je putnik prošao s lakšim ozljedama. Na mjestu nesreće policija je obavila očevid kojim je rukovodila zamjenica nadležnog državnog odvjetnika”, navodi 24 sata.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba, igranje nogometa i igranje nogometa
Foto: Facebook

Nedavno prešao u Split

U omladinskim kategorijama Solić je bio igrač Splita, Hajduka, Solina i Dugopolja, a nedavno je prešao iz Orkana u Split. Više detalja o tragediji trebalo bi biti poznato uskoro.



Tužnu vijest inače su potvrdili i iz RNK Split putem Facebooka: “Naš dragi Šimun, momak nasmijana i vedra lica, izgubio je bitku sa životom u prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila.”

“Za RNK Split igrao je četiri godine, a nedavno se ponovno pridužio Splitovoj svlačionici gdje su ga svi obožavali upravo zbog njegovog vedrog duha i topline koju je imao u sebi. Šimune naš, prerano si nas napustio, trebao si igrati još utakmica, ali život je htio drugačije. Zauvijek u našim srcima, tvoj RNK Split”, dodali su iz kluba.

Težak sudar sinoć u Međimurju: Jedan 19-godišnjak priveden, a drugi u teškom stanju

Komentari