Joško nije htio razgovarati s novinarima nakon utakmice sa Zvezdom: “Nisam igrao, pričat ćemo drugom prilikom”

Foto: Facebook

Manchester City pobijedio je Crvenu zvezdu 3:1 u prvom kolu Lige prvaka. U 45. minuti srpski prvak je poveo golom Bukarija, a onda je došlo do preokreta u nastavku. Alvarez je u 47. i 60. pogodio za 2:1, a Rodri je u 73. postavio konačnih 3:1. Hrvatski reprezentativci Joško Gvardiol i Mateo Kovačić nisu igrali u ovoj utakmici.

Kovačić se oporavlja od ozljede, dok je Gvardiol svih 90 minuta odgledao s klupe. Srpski novinari su u mix zoni nakon utakmice zatražili Gvardiola izjavu, no on im nije ispunio želju. Međutim, dao je obećanje za uzvratnu utakmicu u Beogradu. Gvardiol nije htio pričati nakon utakmice jer nije igrao, prenosi Index.

“Nisam igrao. Možemo pričati nekom drugom prilikom. Ok?” prenose srpski mediji riječi hrvatskog defenzivca. Kad su novinari pitali znači li to da će se to dogoditi u Beogradu, Gvardiol je odgovorio potvrdno. Guardiola je odlučio odmoriti Gvardiola, koji je bio standardan na prethodnim Cityjevim utakmicama. U sljedećoj utakmici protiv Nottingham Forresta vratit će se u prvih 11.



Komentari