Kakva veličina od čovjeka: Luka Modrić ponovno oduševio, navijačica ne može doći k sebi od uzbuđenja

Foto: Instagram

Španjolski nogometni prvak Barcelona s 3:0 je pobijedila najvećeg rivala Real Madrid u prijateljskoj utakmici odigranoj u Dallasu. Luka Modrić u igru je ušao u 58. minuti, no važnije od same prijateljske utakmice bila je gesta našeg Luke Modrića koji je navijačici poklonio dvije ulaznice za utakmicu.

U pripremnoj utakmici za novu sezonu i američku turneju, nogometaši Real Madrida poraženi su od Barcelone s rezultatom 3:0 na El Clasicu koji je odigran u američkom gradu Dallasu.

Za Barcelonu su zabili Ousmane Dembele u 15. minuti, Fermin Lopeza u 85. minuti i Ferran Torresa u sudačkoj nadoknadi. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i veznjak kraljevskog kluba ušao je u igru u 58. minuti, a svojom igrom uljepšao je dan nekim navijačima, prenosi Direktno.hr.

Jedini nogometaš koji je izdvojio nekoliko trenutaka kako bi razgovarao i fotografirao se s navijačima na tribini bio je Modrić, a na društvenim mrežama pojavila se nova nevjerojatna priča.



“Luka je bio toliko drag i poklonio mi dvije ulaznice kako bih pogledala Real protiv Barcelone u Dallasu. Pročitao je kako si trenutno ne mogu priuštiti ulaznicu i dovoljno mu je stalo da mi ih pokloni. To je nešto što nikad neću zaboraviti. U ovakvim trenucima shvatite kako navijate za posebnu osobu”, podijelila je navijačica Real Madrida Erica Enriquez na društvenim mrežama.

 

Na utakmicu je otišla sa sestrom, koja je vatrena navijačica Barcelone. Izvrsno su se zabavile i zahvalile su kapetanu hrvatske reprezentacije na posebnom poklonu koji im puno znači.

“Otišla sam na utakmicu sa sestrom, ja Madridista, a ona je Culé. Bilo je savršeno, ona se također zahvaljuje. I da, sretna sam, iako smo izgubili 3:0. Prvi put sam uživo gledala nogometnu utakmicu. Nikad nisam bila okružena ljudima koji se čine kao obitelj. Ovo je sve bilo moguće samo radi njega. Hvala ti, Lukita! Ti si najbolji nogometaš na svijetu i još bolja osoba. Tresla sam se dok sam otvarala pismo u kojem je moje ime napisano velikim slovima, a tvoje malim. Poklonio si mi poseban dan, hvala ti, Luka!”, napisala je.

Komentari