Kanadski izbornik: Da, rekao sam da ćemo sje*ati Hrvatsku! Iskreno sam odgovorio

Foto: Twitter

Kanadski izbornik John Herdman uzburkao je javnost izjavom nakon poraza svoje momčadi od Belgije. Englez na klupi Kanade otkrio je da je igračima poslije utakmice rekao da će “sje*ati Hrvatsku”, s kojom će se susresti u nedjelju u drugom kolu skupine F Svjetskog prvenstva, prenosi Index.hr

Dan poslije dobio je pitanje medija je li zbilja to rekao i je li to ipak nekorektno prema Hrvatskoj, na što je odgovorio: “Odlično pitanje. Da, rekao sam to. Gledajte, takve stvari govorite u strastvenim trenucima kako biste pokušali nadahnuti svoju ekipu. Kad sam dobio pitanje što sam rekao kad sam bio među igračima, iskreno sam odgovorio.”

Kanadski izbornik: Nisam mislio pokazati nepoštovanje prema Hrvatskoj
“Nije tu baš bilo poštovanja za hrvatski narod i hrvatsku reprezentaciju. Dobro razumijem gdje se mi nalazimo na svjetskoj pozornici, ali došli smo na jednu višu razinu i pokušavam uvjeriti svoje igrače da budu neustrašivi i da pokažu sve što znaju”, dodao je pa zaključio:

“Nisam mislio pokazati nepoštovanje prema hrvatskoj ekipi i hrvatskom narodu, ali na kraju dana to je način razmišljanja koji će Kanada imati i koji mora imati ako želi osvojiti tri boda protiv jedne od najboljih ekipa na svijetu. Takav način razmišljanja imali smo i protiv Belgije, tako moramo i dalje. To je dio nove Kanade.”



 

Komentari