KAOS U TREBINJU! Jakirović sudjelovao u tučnjavi nakon utakmice Leotara i Zrinjskog

Foto: Youtube

Iz Trebinja je pristiglo nekoliko video snimaka koji pokazuju kako je došlo do fizičkog obračuna članova Leotara i Zrinjskog nakon utakmice 1. kola Premijer lige BiH koja je završena 1:1.

Prvo je, prema svjedocima, došlo do prekida skužbene press konferencije nakon utakmice. Osoba u trenerci PSG-a, očigledno zaposlenik Leotara, upao je “u kadar” službene press konferencije te prekinuo trenere kako bi se požalio na ponašanje napadača Zrinjskog Nemanje Bilbije.

“Sram vas bilo. Je li sramota da nam Bilbija psuje mrtvu majku jer nema toplu vodu”, vikao je čovjek koji je prekinuo press konferenciju.

Trener domaćih Marko Maksimović ga je smirivao, dok je trener Zrinjskog Sergej Jakirović samo slegnuo ramenima.



Ali nažalost tu nije bio kraj incidentima, čak ni za Jakirovića.

Nakon završetka press konferencije očigledno je došlo do još teških riječi, a onda i fizičkog obračuna, u kojem je sudjelovao i sam trener Zrinjskog.

Prema informacijama koje navodi portal Reprezentacija.ba, osim ružnih riječi i naguravanja nije došlo do većih incidenata, no za bilo kakav zaključak treba sačekati priopćenje lokalne policije koja je bila na licu mjesta, ali i klubova.

Bilo kako bilo, potpuno neprimjereno ponašanje, posebno ako se uzme u obzir da narušavanje reda i mira od medijski istaknutih osoba donosi do povećanog uznemiravanja javnosti.

Komentari