Karoglan: Imamo najviše navijača u Hrvatskoj

JOSKO PONOS Cropix

Nogometaši Hajduka u sklopu 13. kola SuperSport HNL-a gostuju kod Gorice.

Splićani će nova tri boda tražiti protiv posljednje momčadi hrvatskog prvenstva koja je u 11 utakmica skupila tek šest bodova. Hajduk se nalazi na drugom mjestu s 23 boda, osam manje od vodećeg Dinama.

Utakmicu koja će se igrati u Velikoj Gorici najavio je trener Hajduka Mislav Karoglan.

– Ima nas dovoljno, ima problema, ali imat ćemo dobru momčad, rekao je Karoglan koji nije htio otkriti koga nema te će sve vidjeti nakon posljednjeg treninga.



Marko Livaja ima dva žuta kartona koja bi mu mogla biti uteg uoči Dinama.

– Vjerujem da će on igrati i da neće dobiti žuti karton, kratko je rekao Karoglan.

Govorio je i Gorici, ustvrdio da se ne priprema nikako posebnu za nju već kao i za sve ostale utakmice, bez obzira na to što u svojim redovima ima bivšeg igrača Gorice Anthonyja Kalika i bivšeg sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa.

– Hajduk je veliki klub, respektira svakoga, ali gleda samo sebe. Gorica? Ima kvalitetne pojedince, ne mogu znati što se događa kod njih. Igrali su mnoge utakmice dobro, ali nisu pobijedili. Ne znam što se događa kod njih, no fokus je na Hajduku, kazao je trener Hajduka.

Ovo je ujedno i njihov prvi ovosezonski međusobni okršaj jer je onaj u četvrtom kolu odgođen zbog pripreme Hajduka za Konferencijsku ligu. Inače, ta odgođena utakmica igrat će se 26. listopada. Hajduk je preko tjedna imao i obaveze u Kupu protiv Tehničara u Cvetkovcu.

– Hajduk je velik klub i veliki mamac. Imamo najviše navijača u Hrvatskoj, svugdje je ugodna atmosfera gdje dođemo, još nas i Torcida prati, uspješno smo apsolvirali Kup i okrećemo se Gorici, kazao je Karoglan.

Rana je faza lige da bi govorili o borbi Gorice za ostanak, naglasio je trener Hajduka. Dinamo slijedi u kolu nakon Gorice.

– Ne možemo preskakati utakmice, moramo ju odraditi profesionalno, a onda se iza okrenuti Dinamu, zaključio je Karoglan.

Komentari