Karoglan nakon remija u Varaždinu: ‘Veliki korak unatrag u utakmici koju smo morali pobijediti’

Foto: Cropix

Nogometaši Varaždina i Hajduka odigrali su 1:1 u susretu 24. kolu SuperSport HNL-a.

– Čestitke dečkima na vrhunski odigranoj utakmici koju su odradili na visokom nivou. Prvo poluvrijeme jako dobro, šteta što nismo još koji gol zabili. Limitirali smo Hajduk na mali broj šansi, a ono što su imali Zelenika je odlično obranio. Dobro smo zatvorili prilaze našem golu i jako sam sretan s utakmicom, rekao je trener Varaždina Nikola Šafarić.

Trener Hajduka Mislav Karoglan nije bio zadovoljan ishodom susreta za njegovu momčad.

– Veliki korak unatrag u utakmici koju smo morali pobijediti. Imali smo dobar ulazak u meč prvih 15 minuta. Nije mi se svidio drugi dio prvog poluvremena, pucali smo u obrani, posebno na desnoj strani kada prilikom kontra napada protivnika. U drugom poluvremenu smo na vrijeme izjednačili, međutim, vezna linija nam se previše podigla u krilo napadača te smo imali premalo linija i bili previše direktni s igračem više, kazao je trener Hajduka Mislav Karoglan.



Istaknuo je da je na susretu bilo puno diskutabilnih situacija.

– Utakmica je bila jako nervozna i sigurno da to ne pomaže, ali dovoljno smo iskusni da ekipa donosi bolje odluke. Bilo je puno prekida i diskutabilnih situacija koje ne želim komentirati, istaknuo je Karoglan.

(FOTO) Hajduk i Varaždin podijelili bodove u napetom dvoboju, Livaji poništen gol za preokret

Komentari